Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Bettina Peltoniemi, FC Hertta

Lisätty 28.08.2015


Valmennuksen kommentit " Bettina on rämäpäinen taiteilijaluonne, joka ei pelkää minkäänlaisia vastaantulevia tilanteita ja haasteita. Hän tykkää kannustaa muita omalla persoonallisella tyylillään ja kerää ylimääräisen huomion muilta itseensä, joten on joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Varsinkin tämän talven aikana tyttö on ottanut huiman harppauksen pelillisesti ja henkisesti eteenpäin ja odotamme hänestä Hertalle tulevaisuuden pelaajaa!"

Betsku "Mie siis alotin futiksen joskus vuonna 2011.Alotin futiksen sen takia koska olin harrastanut käsitöitä ja teatteria lähes neljä vuotta ja ei kiinnostanu enää käsillä näpertely tai teatteri. Päätin kokeilla jalkapalloa ja se nappas. Mie menin eka Jipon 00-03 tyttöihin enkä vielä Herttaan. Jipossa en kehittynyt juuri yhtään pelasin siellä noin vuoden. Sitten Jipon tyttöjoukkue lopetettiin (ei riittänyt tytöt kahteen joukkueeseen joensuussa) oli vaihtoehtona siirtyä Herttaan tai lopettaa futis.

Valitsin tietenkin ensimmäisen vaihtoehdon. Hertassa kehityin muutamassa kuukaudessa tosi paljon. Jalkapallo on miusta kivaa sillä siinä kehittyvät fyysiset ominaisuudet sekä vähän henkisetkin. Joukkueesta saa myös kavereita. Oon pelannu futista noin neljä vuotta enkä oo ajatellu futiksen lopettamista missään vaiheessa."