Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

FC Asikkala, #8

Lisätty 05.10.2015

Hermanni Teivainen

Hermanni Teivainen on 2006 syntynyt innokas futaaja. Hän on pelaillut jalkapalloa ihan pikkupojasta lähtien päiväkodissa ja omalla kotipihallaan. FC Asikkalaan Hermanni liittyi heti seuran perustamisvuonna 2013.

Valmentaja Seppo Heikkisen mukaan Hermanni on hyvän laukauksen ja pallotekniikan omaava pelaaja, jonka vahvuuksia ovat myös pelin rakentaminen ja periksiantamaton kahden suunnan pelaaminen. Yleensä Hermanni pelaa keskikentän keskellä tai pakkina, mutta hånet voi laittaa paikalle kuin paikalle.

Itse Hermanni kertoo tykkäävänsä eniten pelata pakkina, josta hänen mielestään pystyy tekemään nousuja ja välillä tehdä myös maaleja. Maalin tekeminen onkin Hermannista hauskaa. Myös maalissa on tosi kiva olla, hän sanoo. Fudis on vaan niin huippua, kun saa pelata kavereiden kanssa, Hermanni hehkuttaa.

Asikkalaan perustettiin vuonna 2013 pitkän juniorijalkapallottoman kauden jälkeen aivan uusi jalkapalloon erikoistunut seura FC Asikkala. Pääpaino on junioreissa, mutta myös junioreiden äidit aloittivat omat treeninsä viime vuonna. Seura onkin kasvanut alun 60 jäsenestä 200 jäsenen seuraksi, joten vilskettä riittää  pienen kunnan kentillä. Toistaiseksi seuran joukkueet ovat pelanneet harjoituspelejä lähikuntien joukkueita vastaan ja ovat osallistuneet muutamiin turnauksiin. Syyskuun viimeisellä viikolla seura järjesti oman FC Asikkala-päivän turnauksen: yhden päivän aikana pelattiin 61 ottelua viidellä eri kentällä. Pelaajia turnauksessa oli yhteensä 450. Kuningas jalkapallo on siis huikeassa nosteessa Asikkalassa.

FC Asikkala luottaa seuratekstiileissä Stannon laadukkaisiin tuotteisiin.