Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saana Eklund, PPJ 0203kilpa

Lisätty 03.08.2015

Viime kevätkaudella PPJT0203 treenasi kovaan tahtiin ja kaikilla riitti motivaatiota haasteeseen, tavoitteena oli nousta aluesarjaan. Kova työ treeneissä ja keskittyminen fläppi taulun edessä tuotti tulosta. Nousu haastavampaan sarjaan tuntuu mahtavalta! Tulossa on tiukkoja otteluita mutta se lisää vaan motivaatiota ja voitontahtoa ja koko joukkueeltamme sitä kyllä löytyy. Olemme menossa sinne voittamaan eikä nöyristelemään uusina tulokkaina. En ota maalien isompaa kokoa haasteena vaan mahdollisuutena kehittyä!


Treenaamme joukkueen kanssa 4 kertaa viikossa ja omalla ajalla 3 kertaa. Maalivahdin tärkein asia on itseluottamus, joka on minulla vahva. Vahvuuksiani ovat korkealta haettavat pallot ja vastaan tuleminen. Potkutekniikassa on vielä kehittämisen tarvetta. Motivaationi on korkealla ja mikään ei tunnu mahdottomalta.
 
 

 

Olen kokeillut myös muita pelipaikkoja pienenä jotka tuntuivat kivoilta ja pelasin vähän aikaa hyökkäyksessäkin. Hetken päästä kyllästyin siihen ja halusin kokeilla maalissa pelaamista. Se oli aivan erilaista, siitä hommasta sytyin heti! Muutama vuosi sitten PPJ:hin tuli maalivahtivalmentaja, Paula Myllyoja, jonka kanssa olen treenannut paljon. Paula on antanut minulle paljon vinkkejä ja kannustusta ja kehitystä futikseen.Tykkään ottaa vastuuta alimpana pelaajana ja pelin ohjaamisessa. Mutta parasta on kuitenkin tilanteet, jotka näyttävät mahdottomilta torjuttavaksi ja kuitenkin saan pelastettua ne. Niitä tilanteita kutsutaan meillä "gamesavereiksi".
 
Esikuvani on Zlatan! Ihailen Zlatania koska hän on henkisesti niin vahva! Se on parasta, että häntä ei kiinnosta mitä muut ajattelevat hänestä ja hän vaan syttyy vihaajiensa buuauksista. Toinen suosikkipelaajani on Neuer! Otan paljon vinkkejä Neuerin pelistä.

Saana